Casting til studentserie

Er du mellom 19-25 år, og har lyst til å spille i en dramaserie?

Curry Film er i gang med forarbeidet på en ny dramaserie for en visningskanal i Norge (mer informasjon blir sluppet i august) og er i den forbindelse på jakt etter unge talenter og nye fjes som passer inn i ulike studentroller. Vi skal befolke et helt Studenthus med karakterer, så vi er avhengig av mange svært ulike skuespillere, primært innenfor spillerangen 19-25 år.  Vi ser spesielt etter skuespillertalenter med dialekt, særpreg, tydelig profil eller en annen faktor som stikker seg ut. Men vi trenger som sagt alle typer, så det eneste som virkelig betyr noe er talentet ditt og om du passer til en av rollene vi skal besette, tidligere tv-erfaring er ikke nødvendig.

Castingprosessen går over i auditions i uke 31. Frist for innsendelse av castingtape er 27. JULI.

Slik går du frem:

1.Velg en av tekstene du finner på bunnen av denne siden – tilpass teksten til det kjønnet du synes teksten passer til. Note: Castingtekstene er ikke basert på karakterene i serien eller representative for innholdet i serien, kun ment som enkle monologer for å teste om potensielle skuespillere klarer å fremføre tekst på en god måte.

2. Bestem deg for hvem karakteren din er for deg, og hvordan han/ hun snakker. Øv deg på å si monologteksten til du kan den utenat. Bytt gjerne ut enkelte ord og uttrykk om det passer ditt språk bedre.

3. Lag castingvideoen ved å få noen andre til å filme deg, film selv eller sett kamera oppå noe. Pass på at du får med overkroppen og hodet. Film gjerne med en telefon. Prøv å ha minst mulig støy i bakgrunnen, og husk at vi ser deg best om du er godt opplyst i ansiktet.

4. Last opp 1 – én – tagning av monologen til vimeo.com eller youtube.com, og beskytt filmen med et passord.

5. Send en epost til casting@curryfilm.no og inkluder følgende:

– Lenke til castingvideo
– Passord til castingvideoen hos vimeo eller youtube
– Fullt navn
– Adresse
– Alder
– Ev.skuespillererfaring
– Maks fire setninger om hva du gjør til daglig høst 2017- vår 2018

,
FRIST 27. JULI

Curry Film AS behandler alle castingvideoer konfidensielt. Vi garanterer at vi ikke deler passordet til utenforstående, og du kan selv slette videoen når du ønsker det. Vi vil ikke laste ned en kopi.
Alle som sender inn vil få svar, men det kan ta noe tid, så vær tålmodig.

Vi har dessverre begrenset mulighet til å svare på spørsmål og anbefaler alle å finne løsninger på egenhånd.
Henvendelser kan rettes til alexander@curryfilm.no.

Følg gjerne Curry Film på facebook for oppdateringer om produksjonen.